AK Parti Kırklareli İl Başkanlığı, önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Önceki dönem AK Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin ile Tarım ve Orman Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Danışmanı Mehmet Akgün, İl Başkanı Av. Yunus Ercan Dağtaş’ı makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaret, hem geçmiş dönem çalışmaları hem de güncel konular üzerine yapılan karşılıklı sohbetlerle verimli bir buluşma olarak kayıtlara geçti.

İl Başkanı Dağtaş, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, teşkilat içi dayanışmanın ve devlet kurumlarıyla sağlıklı iletişimin önemine dikkat çekti. Dağtaş, nazik ziyaretlerinden dolayı Hüsmen Terkin ve Mehmet Akgün’e teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı: “Önceki Dönem İl Başkanımız Hüsmen Terkin ile Tarım ve Orman Bakanlığı Et ve Süt Kurumu Danışmanı Mehmet Akgün bizleri İl Başkanlığımızda ziyaret etti. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum.”

AK Parti’den Yıldırım Mahallesi’ne Hane Ziyareti
AK Parti’den Yıldırım Mahallesi’ne Hane Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sırasında, hem Kırklareli teşkilatının önceki dönem faaliyetleri üzerine değerlendirmeler yapılırken hem de bölge tarımı ve hayvancılığıyla ilgili güncel gelişmeler ele alındı.

İl Başkanlığı’nda gerçekleşen bu tür temasların, partinin kurumsal hafızasının korunması ve

Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafı ile son bulurken, katılımcılar karşılıklı iyi dileklerini ileterek vedalaştı.

Kaynak: Haber Merkezi