AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü anma etkinlikleri kapsamında anlamlı bir ziyarette bulundu. 15 Temmuz 2016 gecesi şehit düşen Gökhan Esen’in kardeşi Okan Esen ve ailesini evlerinde ziyaret eden Dağtaş, şehidin hatırasını yad etti.
Ziyarette, şehit Gökhan Esen’e Allah’tan rahmet, ailesine sabır ve metanet dileyen İl Başkanı Dağtaş, “Bu millet sizi asla unutmayacak.” sözleriyle duygularını ifade etti.
Dağtaş, 15 Temmuz gecesi verilen mücadeleyi ve o gece yaşanan destansı direnişi unutmamak, unutturmamak için çalıştıklarını belirtti. Ziyaret, dualar eşliğinde sona ererken, şehit ailesi de kendilerini yalnız bırakmayan Başkan Dağtaş’a ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.