İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, İğneada Atatürk İlkokulu ve Ortaokulu tarafından meydanda düzenlenen kermese katıldı. Öğrenciler, öğretmenler ve velilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte birlik ve beraberlik atmosferi ön plana çıktı. Kermeste hazırlanan stantlar vatandaşlardan ilgi görürken, öğrencilerin sosyal ve kültürel etkinliklere katılımı takdir topladı.
Başkan Erdem, etkinlik kapsamında öğrenciler ve velilerle sohbet ederek organizasyonda emeği geçen okul yönetimine, öğretmenlere ve velilere teşekkür etti. Çocukların sosyal gelişimine katkı sunan bu tür etkinliklerin önemli olduğunu ifade eden Başkan Erdem, dayanışma ruhunu güçlendiren organizasyonların toplum açısından büyük değer taşıdığını belirtti.
İğneada Belediyesi olarak eğitimin ve öğrencilerin her zaman yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayan Başkan Erdem, kermesin hazırlanmasında katkı sağlayan herkese teşekkür ederek öğrencilere başarılarla dolu bir gelecek temennisinde bulundu. Etkinlik, vatandaşların yoğun katılımıyla gün boyunca devam etti.




