Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, 30. Kırklareli Karagöz Kültür Sanat ve Kakava Festivali programı kapsamında açılan stantlarda yerel üreticilerle buluştu. Kırklareli Belediyesi tarafından ücretsiz olarak tahsis edilen stantlarda Armağan, Karıncak, Karahıdır, Deveçatağı, Elmacık, Müsellim, Dereköy, Demirköy, Kızılcıkdere, Karadere ve Pınarhisar’dan gelen üretici ve kooperatif temsilcileri yer aldı.

Ertaş, ziyaretinde üreticilerle bir araya gelerek sohbet etti. Festivalin yerel üreticilere sunduğu fırsatlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren Ertaş, "Yerel üreticilerimize ve tüm katılımcılara bereketli kazançlar dileriz" ifadelerini kullandı.

Lüleburgaz'da engelli rampası krizi Lüleburgaz'da engelli rampası krizi

Festivalde yer alan stantlar, yerel üreticilerin ürünlerini tanıtması ve satış yapabilmesi için büyük bir fırsat sunuyor. Ertaş, Kırklareli Belediyesi’ne bu desteklerinden dolayı teşekkür ederek, festivalin yerel ekonomiye katkısının önemine vurgu yaptı. Yerel üreticiler de stant tahsisi ve sağlanan imkanlardan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner