Demirköy'de 31 Mart yerel seçimlerini kazanarak yeniden belediye başkanı seçilen Recep Gün, mazbatasını aldı. Seçimlerde "Demirköy için Dahası da Var" sloganıyla yola çıkan Gün, Demirköy sakinlerinin teveccühünü bir kez daha kazanarak belediye başkanlığı görevine devam etme hakkı elde etti.

Yeni dönemde Demirköy'e hizmet edecek olan belediye meclis üyeleriyle birlikte düzenlenen törende mazbatalarını teslim alarak görevlerine resmen başladılar. Törende, Demirköy halkının yeni döneme ilişkin umut ve beklentileri dile getirilirken, Gün ve ekibine hayırlı olsun dilekleri ile yeni dönemde başarılar temenni edildi.

Arzu Borakçin, AK Parti’ye Üye Oldu Arzu Borakçin, AK Parti’ye Üye Oldu

Demirköy Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ‘’Demirköy için “Dahası da Var” diyerek yola çıkan ve değerli Demirköy sakinlerimizin bir kez daha teveccühünü alan Belediye Başkanımız Sn. Recep Gün ve birlikte Demirköy’ümüze hizmet edecek olan belediye meclis üyelerimiz, düzenlenen törenle mazbatalarını teslim alarak yeni dönemdeki görevlerine resmen başladılar. Hayırlı olsun Demirköy.’’ İfadelerine yer verildi.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay