Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Serhat ve Kader Yaşar çiftinin evlatları Ömer Ali için düzenlenen sünnet mevlidine katıldı. Ailenin bu özel gününde bir araya gelen davetlilerle birlikte mutluluğu paylaşan Gün, Yaşar ailesine hayırlı olsun dileklerini iletti.
Gerçekleştirilen programda aile yakınları ve vatandaşlarla sohbet eden Başkan Gün, sünnet mevlidinin toplumsal dayanışma ve paylaşma kültürünün yaşatıldığı önemli organizasyonlardan biri olduğunu ifade etti. Ailenin sevincine ortak olan Gün, Ömer Ali için iyi dileklerde bulundu.
Başkan Gün yaptığı açıklamada, “Serhat ve Kader Yaşar çiftinin evladı Ömer Ali’nin sünnet mevlidine katılım sağlayarak bu güzel günlerinde yanında olduk. Evladımıza sağlıklı, mutlu ve hayırlı bir ömür diliyor, ailesini tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Gün, Yaşar ailesini tebrik ederek Ömer Ali’ye sağlık, mutluluk ve başarı dolu bir yaşam temennisinde bulundu. Program, davetlilerin aileyle bir araya gelerek iyi dileklerini paylaşmasının ardından sona erdi.




