Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Kırklareli İl Jandarma Komutanı olarak göreve başlayan Jandarma Kıdemli Albay Yusuf Eskitürk’ü makamında ziyaret etti. Başkan Gün, ziyarette yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kapadokya’da peribacası yıkıldı
Kapadokya’da peribacası yıkıldı
İçeriği Görüntüle

Başkan Gün, Albay Eskitürk’e şehre ve ülkeye yapacağı hizmetlerde başarılar dileyerek, jandarma teşkilatının güvenlik ve huzurun teminatı olduğunu vurguladı. Gün, kamu kurumlarının uyum içinde çalışmasının bölge halkı için büyük önem taşıdığını belirtti.

Ziyaretin samimi bir atmosferde geçtiğini ifade eden Gün, İl Jandarma Komutanı Eskitürk’ün görevinde başarılı olacağına inandığını söyledi. Başkan, hem belediye hem de jandarma teşkilatının iş birliğiyle Demirköy ve çevresinde güvenlik, huzur ve hizmet anlayışının daha da güçleneceğini kaydetti.

Kaynak: Haber Merkezi