Malatya Büyükşehir'den amatöre 43 milyonluk yatırım
Malatya Büyükşehir'den amatöre 43 milyonluk yatırım
İçeriği Görüntüle

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, İstanbul İller Bankası Bölge Müdürü Bahri Türkşen’i makamında ziyaret ederek, ilçede yürütülen projeler ve planlanan yatırımlar üzerine kapsamlı bir değerlendirmede bulundu. Gerçekleşen görüşmede, özellikle 2026 yılı için planlanan içme suyu kapasite artırımı ve arıtma tesisi rehabilitasyon çalışmalarının ihale sürecine ilişkin konular ele alındı.

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Başkan Gün, Bölge Müdürü Bahri Türkşen’e ve ekibine gösterdikleri destek, iş birliği ve misafirperverlikleri için teşekkür ederek, çalışmaların ortak koordinasyonla devam edeceğini kaydetti.

Konuyla ilgili şu bilgiler verildi:

“İller Bankası A.Ş. (İLBANK) Bölge Müdürü Sn. Bahri Türkşen’i ziyaret ederek, ilçemizde hali hazırda yürüttüğümüz proje ve yatırımlar ile 2026 yılı İçme suyu kapasite arttırımı ve arıma tesisi rehabilite çalışmaları ihale sürecimizin planlaması hakkında istişarelerde bulunduk.

Kıymetli Bölge Müdürümüz ve ekibine işbirlikleri için teşekkür ediyor; nezaket ve misafirperverlikleri için şükranlarımı sunuyorum.”

Kaynak: Haber Merkezi