Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları MYK üyesi Hamiyet Gülaçar, önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kösegil, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem Kadın Kolları MYK üyesi Arife Hatunoğlu, ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi üyesi Ayşenur Özen; İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık’ı ziyaret etti.


Başkan Işık, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, değerli konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, misafirlerini İğneada'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. Başkan Tahir Işık, gerçekleştirilen ziyarette misafirlerine İğneada’da tamamlanmış ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi verdi. Samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyarette gündeme ilişkin konularda sohbet edildi.


İğneada Belediye Başkanı Tahir Işık ziyarete ilişkin şu ifadeleri dile getirdi: “Önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları MYK üyesi Hamiyet Gülaçar, önceki dönem Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi ve Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kösegil, Küçükçekmece Belediye Meclis Üyesi ve önceki dönem Kadın Kolları MYK üyesi Arife Hatunoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi üyemiz Ayşenur Özen ziyaretimizde bulundular. Misafirlerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.”


Haber: Arzu Dursun Atay

Foto: İğneada Belediyesi Sosyal Medya Hesabı