Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık, Babaeski İlçe Emniyet Müdürü İsmail Çetin’i makamında ziyaret ederek bir araya geldi. Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunulurken, yerel yönetimler ile emniyet teşkilatı arasındaki iş birliğinin önemi vurgulandı.

Kaymakam Yıldız’dan Yıl Sonu Köy Ziyaretleri
Kaymakam Yıldız’dan Yıl Sonu Köy Ziyaretleri
İçeriği Görüntüle

Ziyaret sırasında, ilçe genelinde yürütülen güvenlik hizmetleri, kamu düzeninin korunması ve kurumlar arası koordinasyon konuları ele alındı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, ortak çalışmaların toplumsal huzur ve güvenliğe katkı sağladığı ifade edildi.

Ziyaret sonrası açıklamada bulunan Belediye Başkanı Orhan Saltık, misafirperverliğinden dolayı Babaeski İlçe Emniyet Müdürü İsmail Çetin’e teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi. Başkan Saltık, kamu kurumları arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çekti.

Kaynak: Haber Merkezi