Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar Belediyesi Meclis Üyesi Serhat Özgen ve eşi Buket Özgen’in evlatları Oğuz Kaan’ın sünnet törenine katılarak, ailenin bu anlamlı gününde yanlarında oldu.

Pınarhisar’da sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen sünnet merasimi, yakın akrabalar, dostlar ve çok sayıda davetlinin katılımıyla renklendi. Belediye Başkanı İhsan Talay’a törende, Belediye Başkan Yardımcısı Bilal Çalık, Belediye Meclis Üyesi Samet Ekim ve İl Genel Meclis Üyesi Hicret Şamil Karasu da eşlik etti.

Başkan Talay yaptığı açıklamada, “Pınarhisar Belediyesi Meclis Üyemiz, Çalışma arkadaşımız, Kıymetli dostum Serhat Özgen ve Kıymetli Eşi Buket Özgen’nin evlatları Oğuz Kaan’nın sünnet merasimine katıldık. Buket & Serhat Özgen Çiftinin kıymetli yavrusu Oğuz Kaan’nın Sünnet törenine Belediye Başkan Yardımcımız Bilal Çalık,Belediye Meclis Üyemiz Samet Ekim, İl Genel Meclis Üyemiz Hicret Şamil Karasu ile birlikte katılım sağladık. Rabbim inşallah damatlığını da göstersin. Ailelerine hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Dijitalleşme fotoğrafçılıkta işleri de çalışan sayısını da azalttı
Dijitalleşme fotoğrafçılıkta işleri de çalışan sayısını da azalttı
İçeriği Görüntüle

Oğuz Kaan’ın heyecanı gözlerinden okunurken, aile büyükleri de davetlilere gösterdikleri ilgi ve katılımlarından dolayı teşekkür etti. Başkan Talay, Özgen ailesine mutlu günlerinde eşlik ederek, iyi dileklerini bir kez daha paylaştı.

Kaynak: Haber Merkezi