Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, Tarihi Pınarhisar Panayırı’nı ziyaret ederek panayır alanında stant açan esnaflarla bir araya geldi. Esnafa hayırlı işler dileklerini ileten Başkan Talay, panayırın ilçe ekonomisine ve sosyal hayatına katkı sağlayan önemli organizasyonlardan biri olduğunu ifade etti.

Başkan Talay, panayırı ziyaret eden vatandaşlarla da sohbet ederek talep ve görüşlerini dinledi. Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette hemşehrileriyle bir araya gelen Başkan Talay, vatandaşlarla hal hatır sorarak panayırın coşkusunu paylaştı.

Mayın Gemisi Kabotaj Bayramı'nda vatandaşların ziyaretine açıldı
Mayın Gemisi Kabotaj Bayramı'nda vatandaşların ziyaretine açıldı
İçeriği Görüntüle

Tarihi Pınarhisar Panayırı’nın birlik ve beraberliği pekiştiren önemli etkinliklerden biri olduğunu belirten Başkan Talay, organizasyona katkı sunan esnafa ve panayıra ilgi gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Kaynak: Haber Merkezi