Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, kendisine uzaklardan ulaşan anlamlı bir hediye dolayısıyla duyduğu memnuniyeti kamuoyuyla paylaştı. AK Parti İzmir/Tire İlçe Başkanı A. Kadir Uğurlu tarafından gönderilen özel hediyeyi büyük bir mutlulukla karşıladığını ifade eden Yayla, hem bu nazik davranışı hem de aradaki gönül bağını önemsediğini vurguladı.

Başkan Yayla, “Uzaklardaki gönüldaşlarımız tarafından hatırlanmak ve kıymet görmek bizleri ziyadesiyle mutlu etmektedir. AK Parti İzmir/Tire İlçe Başkanımız Sayın A. Kadir Uğurlu’ya, gönderdiği nazik ve anlamlı hediye için gönülden teşekkür ediyorum.” sözleriyle bu jestin manevi değerine dikkat çekti.

Ayrıca hediyenin kendisine ulaşmasında aracılık yapan ve emek veren kişilere de teşekkür etmeyi ihmal etmeyen Yayla, “Bu güzel hatıranın bizlere ulaşmasında emeği geçen kıymetli Gürcan kardeşimize de ayrıca teşekkür ederim.” diyerek, aradaki köprüyü kuran gönül dostlarını da onurlandırdı.

Trakya ve Barış Eczanesi Nöbetçi
Trakya ve Barış Eczanesi Nöbetçi
İçeriği Görüntüle

Kaynak: Haber Merkezi