Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Anadolu Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin kendilerini ziyaret etmesinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, derneğin verdikleri destekler için teşekkürlerini iletti. Ziyaret sırasında samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme, ilçenin sosyal ve kültürel yapılarına katkı sağlamak adına yapılabilecek işbirlikleri ve projeler üzerine fikir alışverişi fırsatı sundu.

Başkan Yayla, Babaeski Anadolu Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin ilçe halkına sunduğu hizmetler ve gerçekleştirdikleri sosyal faaliyetlerden övgüyle bahsederek, derneğin toplumsal dayanışma ve yardımlaşma ruhunu canlı tuttuğunu ifade etti. Bu tür sivil toplum kuruluşlarının ilçenin sosyal dokusuna katkı sağlamasının önemine değinen Başkan Yayla, derneğin bundan sonraki faaliyetlerinde başarılar diledi.

Başkan Yayla, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Hayırlı olsun ziyaretine gelen, desteklerini esirgemeyen Babaeski Anadolu Birlik Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğine teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı Engelli kadın evinden tahliye kararıyla gözyaşlarına boğuldu: Gülücükler saçtığı yuvasından ağlayarak çıktı

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay