AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, tarım sektörünün önemli paydaşlarından olan çiftçilerle Babaeski’de düzenlenen biçerdöver tanıtım programında buluştu. Programda üreticilerle yakından ilgilenen Başkan Dağtaş, hem sektör temsilcileriyle sohbet etti hem de yeni hasat sezonu öncesinde değerlendirmelerde bulundu.
İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş program sonrası açıklamasında “Çiftçilerimizle biçerdöver tanıtım programında bir araya gelip, hayırlı bereketli bir sezon geçirmelerini diledik. Misafirperverlikleri için Mega Tarım sahibi Tahsin Kesim Bey’e teşekkür ederiz.” dedi.
Gerçekleştirilen etkinlikte, biçerdöverlerin teknik özellikleri ve kullanım avantajları hakkında da katılımcılara bilgiler aktarıldı. Çiftçilerin yoğun ilgi gösterdiği programda, tarımsal üretimin sürdürülebilirliği ve teknolojik gelişmelerin sektöre katkısı ön plana çıktı.
Program kapsamında çiftçilerle birebir görüşme fırsatı bulan İl Başkanı Dağtaş, üreticilerin talep ve önerilerini dinledi. Başkan Yunus Ercan Dağtaş yaptığı açıklamada, çiftçilerle bir araya gelmekten memnuniyet duyduğunu belirterek, yeni sezonun tüm üreticiler için hayırlı ve bereketli geçmesini temenni etti.





