Kırklareli, güneşli bir havanın ardından bulutların ortaya çıkmasıyla farklı bir atmosfere büründü. Haftanın başında kasvetli ve yağmurlu bir hava ile güne başlayan Kırklarelililer, haftanın ikinci gününde ise güneşli bir günle karşılaştılar. Ancak, termometrelerin 13 dereceyi göstermesi ve ara ara geçen bulutlar, vatandaşları kıyafet seçiminde kararsız bıraktı.

Güneşin yüzünü gösterdiği zamanlarda hava sıcaklığı artarken, bulutlar geldiğinde ise hava serinledi. Bu durum, vatandaşları mont gibi kalın kıyafetlerle mi yoksa daha hafif giysilerle mi dolaşacakları konusunda tereddüt yaşattı. Özellikle güneşin arada bir ortaya çıkmasıyla montların fazla geldiği ancak bulutların gelmesiyle üşümenin başladığı gözlemlendi.

Coffee Workshop, Kahve Tutkunlarını Teşrif ‘te Buluşturacak Coffee Workshop, Kahve Tutkunlarını Teşrif ‘te Buluşturacak

Kırklareli halkı, hava durumunun değişkenliğine rağmen güneşli anları da değerlendirerek dışarıda vakit geçirme fırsatını buldu. Ancak, bulutların belirli aralıklarla ortaya çıkmasıyla birlikte hava sıcaklığının dalgalanması, vatandaşları kıyafet seçiminde zor durumda bıraktı.

Haber: H. Murat Taner