Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Babaeski Şubesi’nde uzun yıllar boyunca başkanlık görevini sürdüren ve bir dönem de derneğin Ankara Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğini üstlenen Binnur Güdücüler, gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul'un ardından dikkat çekici bir açıklamada bulundu.
Görev süresi boyunca Atatürk ilke ve inkılaplarına olan bağlılığıyla tanınan Güdücüler, yaptığı yazılı açıklamada, dernekte yürüttüğü görevlerin temelinde Gençliğe Hitabe’nin sorumluluk ve bilinç anlayışının yattığını belirtti.
Genel kurul sürecinde etik değerleri ve Atatürkçü düşünceye olan bağlılıklarını ön planda tuttuklarını ifade eden Güdücüler, “Atatürkçü Düşünce Derneği Babaeski şubesinde 4 dönem şube Başkanlığım ve 1 dönemde Ankara Genel Merkez yönetim kurulu üyeliğim süresince sorumluluğumu ve görev bilincimi Gençliğe Hitabe’den alarak Derneğimizde ve sosyal hayatımda ilkelerimden sapmadan nezaket ve saygı içerisinde görevimi sürdüm.
Olağan Genel kurul süresince kimseyi karalamadan iftira atmadan nezaket ve saygı içinde Atatürk’e ve derneğimize yakışacak bir şekilde çalışmalarımızı sürdürdük hatta bizlere karşı yapılan asılsız iftiralara karalamalara karşı Derneğimizin toplum içinde itibarını düşünerek tartışmaların içine girmedik Derneğimizin 14 Haziran da yapılan Olağan Genel kurulunda yönetim kurulunun çoğunluğunu kazanamadık koltuklar makamlar mevkiler gelir geçer “Asıl olan o görevi nasıl yaptığınızdır” Ben görev insanı’yımdır. Hangi görev nerede nasıl olursa olsun en iyi şekilde yapmaya çalışırım Derneğimizin üyelerinin takdiri ile görev değişiminde bundan sonra görevime yönetim kurulu üyesi olarak derneğimizde ve topluma faydalı olarak devam edeceğim. Bizi destekleyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz Görev alan tüm Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz.” sözleriyle sürece olan bakışını aktardı.