Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda, Lüleburgaz ve Sultangazi Huzurevleri sakinleri arasında bir bocce karşılaşması düzenlendi. Etkinliğe, Cumhuriyet ve Şaban Öğünç Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri de katılarak büyüklerin oyunlarını destekledi.

Nazife Alkan Hayatını Kaybetti
Nazife Alkan Hayatını Kaybetti
İçeriği Görüntüle

Karşılaşmada Lüleburgaz Huzurevi takımı, Sultangazi Huzurevi karşısında 12-3’lük skorla galip geldi. Organizasyon, huzurevi sakinlerinin sosyal ve fiziksel aktivitelerini artırmayı, aynı zamanda farklı şehirlerden gelen büyükler arasında dostane ilişkiler kurulmasını amaçladı.

Yapılan açıklamada “Lüleburgaz Huzurevi’nden hizmet almakta olan büyüklerimiz ile Sultangazi Huzurevi’nden hizmet almakta olan büyüklerimiz arasında, Cumhuriyet ve Şaban Öğünç Ortaokulu öğretmen ve öğrencilerinin katılımıyla gerçekleşen Bocce karşılaşmasında Lüleburgaz Huzurevi 12-3 galip geldi.” ifadeleri yer aldı.

Kaynak: Haber Merkezi