2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen Şampiyonlar Bocce Turnuvası, Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Bocce sahasında oynanan maçlarla devam ediyor. Kırklareli Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde gerçekleştirilen turnuvada, takımlar kıyasıya mücadele ediyor.

Turnuvanın ikinci yarısında Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi YBRM takımı ile Şaban Öğünç Ortaokulu Yıldız takımı karşı karşıya geldi.

Babaeski’de Trafik Güvenliği İçin Yeni Levhalar
Babaeski’de Trafik Güvenliği İçin Yeni Levhalar
İçeriği Görüntüle

Kırklareli ASH İl Müdürlüğü etkinlikle ilgili şu bilgileri verdi:

“2025 Aile Yılı kapsamında düzenlenen Şampiyonlar Bocce Turnuvası’nın 2. Yarısı Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Bocce sahasında oynanan maçlarla devam ediyor. Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi YBRM takımı ile Şaban Öğünç Ortaokulu Yıldız takımı arasında oynanan maçı 12-11 skorla Huzurevi takımı kazanırken, Kepirtepe Anadolu Lisesi ile Şaban Öğünç Ortaokulu Junior takımı arasında oynanan maçı ise 12-0 skorla Kepirtepe Anadolu Lisesi kazanmıştır.”

Kaynak: Haber Merkezi