Kırklareli Valisi Uğur Turan, Basın İlan Kurumu Tekirdağ Bölge Müdürü Ökkeş Buğra Atılgan’ı Valilik makamında kabul etti. Ziyarette, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Özgür Tiran ile Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım da hazır bulundu. Gerçekleşen kabul, kentte basın ve kamu kurumları arasındaki iş birliğinin güçlendirilmesi açısından önem taşıdı.
Ziyaret sırasında Vali Turan, konuklarını Valilik makamında ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Basın İlan Kurumu’nun Kırklareli ve bölge genelinde yürüttüğü faaliyetler hakkında Bölge Müdürü Atılgan’dan detaylı bilgiler aldı. Görüşmede, yerel basının desteklenmesine yönelik çalışmalar, resmi ilan süreçleri ve kurumun bölgesel faaliyetleri ele alındı.
Samimi bir sohbet ortamında geçen ziyaretin sonunda Vali Uğur Turan, nazik ziyaretlerinden dolayı Basın İlan Kurumu Tekirdağ Bölge Müdürü Ökkeş Buğra Atılgan’a ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Ziyaret, günün anısına yapılan iyi dilek temennileriyle sona erdi.



