Şoförler Odası’ndan Kaymakam Balaban’a Ziyaret
Şoförler Odası’ndan Kaymakam Balaban’a Ziyaret
İçeriği Görüntüle

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi, Vize İlçe Başkanı Eray Özer, Vize İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Vize İl Genel Meclis Üyeleri ile Kadın Kolları Başkan ve üyelerinin katılımıyla Vize Pazarını ziyaret ederek pazarcı esnafı ve vatandaşlarla bir araya geldi. Pazar alanında gerçekleştirilen ziyarette tezgâhları tek tek gezen CHP heyeti, hem esnafın yaşadığı ekonomik zorlukları dinledi hem de alışveriş yapan vatandaşların gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ziyaret sırasında vatandaşların temel gıda ürünleri başta olmak üzere birçok kalemde fiyatların yüksekliğinden şikâyet ettiği, maaş ve ücretlerin ise artan hayat pahalılığı karşısında yetersiz kaldığını dile getirdiği aktarıldı. Pazarcı esnafı da satışların düştüğünü, maliyetlerin artmasına rağmen alım gücünün zayıflaması nedeniyle yeterince satış yapamadıklarını ifade etti. Görüşmeler boyunca hem vatandaşların hem de esnafın geçim sıkıntısının ortak bir noktada buluştuğu gözlemlendi.

CHP Kırklareli İl Başkanı Bora Terzi yaptığı değerlendirmede, sahada dile getirilen sorunların toplumun geniş kesimlerini etkilediğini belirterek, “Hiç kimse hayatından memnun değil, herkes dişini sıkmış durumda. Vatandaşlarımız bir an önce seçim sandığının gelmesini ve kendisini açlık sınırının altında bir ücretle yaşamaya mahkûm eden bu iktidardan kurtulmayı bekliyor” ifadelerini kullandı. Terzi, ziyaretlerin amacının halkın sesini yerinde dinlemek ve yaşanan ekonomik sıkıntıları doğrudan sahadan tespit etmek olduğunu vurguladı.

Kaynak: Haber Merkezi