Balkan Yarımadası Göçmenleri Derneği (Bal-Göç), Trakya Lüleburgaz, 9 Haziran'da yapılacak olan Bulgaristan seçimleri öncesinde Lüleburgaz’da hemşerilerini ziyaret ederek, seçimle ilgili bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bal-Göç yönetimi, Lüleburgaz'da yaşayan soydaşlarının oy kullanma haklarını kullanmaları ve Bulgaristan'da yaşayan soydaşlarını desteklemeleri çağrısında bulunuyor. Ayrıca, kazanılmış hakların korunması ve temsil edilmesi adına sandığa gitme çağrısı yapıyorlar. Dernek, Hak ve Özgürlükler Hareketi Partisi'ne tam destek verirken, Lüleburgaz'da yaşayan Balkan göçmenlerini bu partiye destek vermeye ve oy kullanmaya davet ediyor.

88 yaşında üretmeye devam ediyor 88 yaşında üretmeye devam ediyor

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklamada, ‘’9 Haziranda yapılacak Bulgaristan seçimlerinde oy kullanma hakkı olan Lüleburgazlı Hemşerilerimizi ziyaret etmeye ve seçim ile ilgili bilgilendirmeye devam ediyoruz.

Orada yaşayan soydaşlarımızı desteklemek ve kendi kazanılmış haklarımızı korumak adına, herkesi sandığa davet ediyoruz. Hak ve Özgürlükler Hareketi Partimize desteğimiz tam.’’ İfadeleri yer aldı.

Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay