Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, sağlık çalışanlarının özverili çabalarını ve fedakarlıklarını takdir ederek, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir tebrik mesajı yayımladı. Dernek, pandemi ve deprem gibi zorlu dönemlerde toplum sağlığı için büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık personelinin emeklerinin ve fedakarlıklarının önemini vurguladı.

Mesajında, sağlık çalışanlarının kendilerini hiçe sayarak, insan hayatını korumak adına gece gündüz demeden mücadele ettiklerini belirten dernek, onların cansiparane çabalarının toplumun sağlığı için ne kadar değerli olduğunu dile getirdi. Pandemi sürecinde ve deprem gibi afetlerde sağlık çalışanlarının büyük bir kahramanlık örneği sergilediğine dikkat çeken dernek, onların bu zorlu süreçte ortaya koydukları fedakarlık ve özverinin takdire şayan olduğunu ifade etti.

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yayımlanan mesajda, ‘’Dünyayı esareti altına alan zorlu pandemi dönemi ve asrın felaketi depremlerde kendilerini hiçe sayarak, toplum ve bireyin sağlığı için dur durak bilmeden çalışan, müstesna bir görevi icra eden tüm sağlık personelimizin 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten dileklerimizle kutluyoruz.’’ ifadeleri yer aldı.

Haber: H. Murat Taner