Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği, hayırlı olsun ziyaretlerine devam ediyor. Dernek Başkanı Ercan Dinkler, son olarak İl Genel Meclisi’ni ziyaret ederek derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi ve engellilere yönelik ilde yapılması gereken çalışmaları dile getirdi.

Başkan Dinkler, ziyaret sırasında derneğin hedeflerinin yalnızca görsel işlerden ibaret olmadığını, engellilerin sorunlarına doğru ve düzgün çözümler üretmeyi amaçladıklarını vurguladı. Dernek olarak, bireysel birkaç kişi ile sınırlı kalmadan, daha geniş kapsamlı ve etkili projeler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirtti.

Başkan Dinkler, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Derneğimiz olarak hayırlısı olsun ziyaretlerimize devam ediyoruz. Bugün İl Genel Meclisindeydik. Kırklareli Engelli Hakları Dayanışma Yardımlaşma Kültür ve Sanat Derneği’nin çalışmalarından ve engellilere yönelik ilimizde olması gerekenlerden bahsediyoruz. Bizler bireysel bir kaç kişi ile görsel iş yapmıyoruz. Amacımız engellilerin sorunlarına doğru ve düzgün şekilde anlayarak çözümler üretmek. Saygılarımızla…’’

Kırklareli Üniversitesi'nden 'İnsan Değeri' Konferansı Kırklareli Üniversitesi'nden 'İnsan Değeri' Konferansı

Haber: H. Murat Taner

Muhabir: Hacı Murat Taner