Vatandaşlara Cuma Namazı Sonrası Aşure İkramı Vatandaşlara Cuma Namazı Sonrası Aşure İkramı

Kırklareli Olgunlaşma Enstitüsü, personelinin profesyonel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla düzenlediği Olgunlaşma Akademi Eğitimleri kapsamında önemli bir seminere ev sahipliği yaptı. Giyim, Ar-Ge ve El Sanatları birimlerinde görev yapan personel, "Geleneksel Tekstillerde Alan Araştırması Teknikleri" konusunda bilgi sahibi olmak için Prof. Dr. Feriha Akpınarlı'nın gözetiminde gerçekleşen seminerde bir araya geldi.

Olgunlaşma Enstitüsü'nün öncülüğünde düzenlenen etkinlik, katılımcılara geleneksel tekstil alanında uygulanabilir alan araştırması tekniklerini öğrenme fırsatı tanıdı. Prof. Dr. Feriha Akpınarlı'nın bilgi ve deneyimlerini paylaştığı seminerde, katılımcılar interaktif bir ortamda konuyla ilgili güncel gelişmelere ve uygulamalara dair detaylı bilgiler edindiler.

Katılımcılar, seminer sonunda konuyla ilgili sorularını sorma ve tartışma fırsatı buldukları gibi, aynı zamanda sektördeki en son trendler ve yenilikler hakkında bilgi sahibi oldular. Profesyonel kapasitelerini geliştirmek, alanlarında daha etkin ve verimli olabilmek adına seminere katılan personel, aldıkları bilgileri günlük çalışmalarında uygulama fırsatı bulacaklar.

Prof. Dr. Feriha Akpınarlı'nın eşsiz tecrübesi ve bilgeliğiyle zenginleşen seminer, katılımcılara ilham ve motivasyon kaynağı oldu.

 Haber: Arzu Dursun Atay

Muhabir: Arzu Dursun Atay