Ak Parti Haberleri

Ak Parti haberleri ve güncel Ak Parti gelişmeleri, Ak Parti ile ilgili tüm video, Ak Parti fotoğrafları ve Ak Parti haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş'ı makamında ziyaret ederek samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, il yönetim kurulu üyeleriyle haftalık olağan toplantısını başarıyla tamamladı.

Gündem

Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Lüleburgaz Posta Hizmetleri Dağıtım Müdürlüğü'nü ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim ve yönetim kurulu üyeleri, Vize ilçesinde düzenlenen yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, bugün için ilçe başkanlığındaki nöbetçi teşkilat mensuplarını belirledi.

Gündem

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanı Canan Genim, Zeynep ve Mehmet çiftinin düğün merasimine katılarak mutluluklarına ortak oldu.

Gündem

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ni ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Cuma namazı çıkışında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hal hatırlarını sordu.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Kadın Kolları Başkanlığı, haftalık olağan yönetim kurulu toplantısını başarıyla tamamladı.

Gündem

İl Genel Meclis AK Parti Grup Başkan Vekili Hicret Şamil Karasu, Cevizköy'de köy içi cevizlik yolunun düzenlenmesi için çalışmaların başladığını...

Gündem

Tatarköy Muhtarlığı tarafından düzenlenen Yağmur ve Şükür duası programına AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı katılım sağladı.

Siyaset

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Gelibolu Belediye Başkanı Dr. Ali Kamil Soyuak’ı ziyaret etti