Altıntel Haberleri

Altıntel haberleri ve güncel Altıntel gelişmeleri, Altıntel ile ilgili tüm video, Altıntel fotoğrafları ve Altıntel haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Başkan Altıntel, annelerin fedakarlıklarının takdir edilmesi gerektiğini ve onlara her zaman sevgi ve saygıyla yaklaşılması gerektiğini vurgulayarak, Anneler Günü'nü kutladı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Trafik Haftası'nda güvenli sürüş için farkındalık çağrısında bulundu.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası yönetim kurulu, haftalık olağan toplantısını gerçekleştirerek borsa faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" dolayısıyla işçi ve emekçilerin değerinin vurgulandığı...

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, File Market'in yeni açılan şubesini ziyaret ederek sorumlu müdür Serkan Küçükyıldırım'a başarılar diledi.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Altıntel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104.ncü yılını kutlamanın onurunu ve sevincini...

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can'ı ziyaret etti.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Şehitler Haftası’nda şehitlerimizi saygı, minnet ve rahmetle andı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Ramazan Bayramı dolayısıyla kardeşlik, huzur ve mutluluk dolu bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Başkanı Turhan Altıntel, Ramazan Ayı'nın sonuna yaklaşırken ve Kadir Gecesi'ni karşılamaya hazırlanırken bir mesaj yayımladı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Dünya Sokak Hayvanları Günü vesilesiyle sokakta yaşayan dostlara destek çağrısı yaptı.

Gündem

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Kanser Haftası dolayısıyla açıklamalarda bulundu.