Babaeski Haberleri

babaeski haberleri ve güncel babaeski gelişmeleri, babaeski ile ilgili tüm video, babaeski fotoğrafları ve babaeski haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Babaeski Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Öztürk, basketbol antrenörü ve kulüp sorumlusuna teşekkür etti, Babaeskispor Basketbol takımına başarılar diledi.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'ne 20 adet nebulizatör bağışladı.

Gündem

Babaeski Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Birimi personelinin iş birliğiyle yaya çizgi yenileme çalışmaları devam ediyor.

Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, KKKA hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere eğitim verdi.

Gündem

Babaeski ilçesinde su ürünleri denetimleri, su ürünlerinin korunması ve yasadışı avcılığın önlenmesi amacıyla titizlikle gerçekleştiriliyor.

Kültür Sanat

Babaeski Cumhuriyet İlkokulu, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Şenliği" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Gündem

TKDK Kırklareli İrtibat Ofisi, Babaeski'de IPARD III programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çiftçilere destek sağlanıyor.

Gündem

Babaeski Balkan Türkleri Dayanışma Derneği, Fatmagül Gençoğlu’nun vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Devlet Hastanesi acil servisini ziyaret ederek personelle bir araya geldi.

Asayiş

E-80 Avrupa Otoyolu’nda tek taraflı trafik kazası meydana geldi.

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Alpullu Beldesinde, yük taşıyan araçlar denetlendi.

Gündem

Babaeski Şehit Ersan Yenici Anadolu Lisesi'nde Engelliler Haftası'nda yapılan söyleşide öğrenciler, Babaeskili yazar Oktay Çınar ile bir araya geldi.