Bahçeşehir Haberleri

Bahçeşehir haberleri ve güncel Bahçeşehir gelişmeleri, Bahçeşehir ile ilgili tüm video, Bahçeşehir fotoğrafları ve Bahçeşehir haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

BK Kırklareli Kampüsü öğrencileri, 'Atatürk Gibi' kitabının yazarı Hafize Çınar'la online buluştu. Keyifli sohbet, öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerine analitik düşünme becerileri kazandırmak için özel bir program düzenledi.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, Online B-Pisa sınavında başarı gösterdi. Öğrenciler, sınavı başarıyla tamamlayarak analitik düşünme yeteneklerini sergilediler.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, paylaşma kumbarasını LÖSEV çocukları ile paylaşarak 23 Nisan mutluluğunu taçlandırdılar.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, Dünya Ülkeleri programı çerçevesinde Japonya'yı keşfetti ve ülkenin kültürel özelliklerini inceledi.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, eTwinning projesi kapsamında Sırbistan'ın Bor şehrinden gelen misafirleri ağırlıyor.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencileri, Minik Bilim Kahramanları yarışmasında "Hayallerimiz ve Fikirlerimiz Posterde" ödülünü kazandı.

Eğitim

Kırklareli TOBB Sosyal Bilimler Lisesi'nde düzenlenen deneme sınavıyla Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencileri LGS sürecine hazırlıyor.

Eğitim

MEB Yeni Öğretim Programları’na Bahçeşehir Koleji’nden ilk değerlendirme

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü öğrencisi Ali Kerem Vardar, Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası'nda üçüncülük elde etti.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı coşkuyla kutladı.

Spor

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü Öğrencisi Ömer Özcan, 33. Uluslararası Çocuk Şenliği Satranç Turnuvası'nda 7 yaş kategorisinde birincilik elde etti.