Bayram Haberleri

Bayram haberleri ve güncel Bayram gelişmeleri, Bayram ile ilgili tüm video, Bayram fotoğrafları ve Bayram haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, Vize'nin Şairleri-3 kitabının sponsoru olan Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram’a teşekkür etti.

Siyaset

MHP Kırklareli İl Başkanı Şaban Savaşan, beraberindeki il başkan yardımcılarıyla birlikte Çakıllı Belediye Başkanı Mehmet Bayram'ı ziyaret etti.

Gündem

Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram ve Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem'i makamında ziyaret etti.

Spor

Kırklareli Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında yüzme ve voleybol etkinliklerini düzenledi.

Gündem

Lüleburgaz SODAM'ın kuaför kursu yoğun çalışmaların ardından bayram sonrası kutlamasıyla taçlandı.

Gündem

Bayram tatilinin ardından Aile ve Dini Rehberlik Bürosu tarafından "Hadislerle Aile" konulu bir program yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

seyahat tatil turizm

TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 20 milyon kişinin seyahat ettiğini ancak sadece 2 milyon kişinin oteller...

Kültür Sanat

Ziyaretçilerin öğle ve akşam yemekleri tava ciğer oldu

Gündem

Kuzey Ege'nin turizm merkezi Bozcaada, Ramazan Bayramı'nda dolup taştı

Gündem

TEMA Vakfı Lüleburgaz Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, bayram sonrası düzenlenecek etkinliklerin programını açıkladı.

Eğitim

Evlerine gidemeyen öğrenciler, Ensar Vakfı Kırklareli Yüksek Öğrenim Erkek Yurdu'nda düzenlenen özel bir Bayramlaşma programı ile bir araya geldi.

Gündem

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, bayram sonrası memleketlerinden gelen hemşerileriyle bir araya gelerek Malatya'yı anma fırsatı buldu.