Bulut Haberleri

Bulut haberleri ve güncel Bulut gelişmeleri, Bulut ile ilgili tüm video, Bulut fotoğrafları ve Bulut haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Belediyesi’nin 7 Mayıs 2024 tarihi itibariyle toplam borcunu açıkladı.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Vali Birol Ekici, Kemal Yamaner'in cenazesine katılarak ailesine başsağlığı diledi.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir genelinde yeni oyun parkları kurulumu ve bakım-onarım çalışmalarına hız verdi.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Dağtaş, belediye meclisinde yaşanan olayları kınayarak, halkın iradesine saygısızlık yapıldığını belirtti.

Gündem

Kırklareli Belediye Meclisi taksi ücretleri ile servis ücretlerine bu aydan geçerli olmak üzere zam yaptı.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Derneği Bayrampaşa Şubesi'nin Genel Kurulu'na katılım sağladı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi, Fen İşleri, Park Bahçeler ve Temizlik İşleri Müdürlükleri başta olmak üzere tüm birimlerle koordineli bir şekilde şehir genelinde...

Siyaset

Kofçaz Belediye Başkanı Levent Şenol, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, iş kazası geçiren çalışan Ercan Yılmaz'ı hastanede ziyaret etti, sağlık durumunu yakından takip ediyor.

Gündem

Ülkü Ocakları Kırklareli İl Başkanı Uğurcan Özer, İl Başkan Yardımcısı Yücel Kurumaral'ın nikah törenine katılarak yanında yer aldı.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Batı Trakya Türklerinin hakları için mücadele etmiş Sadık Ahmet'in eşi Işık Ahmet ve ailesini makamında...