Çiftçi Haberleri

çiftçi haberleri ve güncel çiftçi gelişmeleri, çiftçi ile ilgili tüm video, çiftçi fotoğrafları ve çiftçi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, çiftçilerin fedakarlıklarını ve tarımın önemini vurgulayarak "Dünya Çiftçiler Günü"nü kutladı.

Gündem

TKDK Kırklareli İrtibat Ofisi, Babaeski'de IPARD III programı hakkında bilgilendirme toplantısı düzenledi. Çiftçilere destek sağlanıyor.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Kadın Çiftçi Akademisi Projesi" kapsamında kadın çiftçilere finansal okur yazarlık eğitimi verdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 'Çiftçi Eğitim İhtiyaç Analizi' için Vize İlçesi'nde anket çalışmaları gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Babaeski ve Vize ilçelerinde çiftçi bilgilendirme çalışmaları ve kıymetlendirme surveyi faaliyetlerine başladı.

Gündem

İnece Belediyesi, tarla yollarını çiftçilerin ve halkın hizmetine sunmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

Tekirdağ, Edirne ve Kırklareli’de son dönemde yaşanan kuraklığın ardından Nisan yağmurları buğday başta olmak üzere hububat ekili tarlalara can suyu,...

Gündem

TKDK Kırklareli İrtibat Ofisi, Kofçaz ilçesinde IPARD Desteklemeleri ve IPARD III Programı hakkında çiftçilere ve işletme sahiplerine bilgi verdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Vize ilçesinin Hasbuğa köyünde çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenledi.

Gündem

Pehlivanköy ilçesinde çiftçilere %75 hibe destekli yerli hibrit ayçiçeği tohumları dağıtıldı.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, Vize ilçesindeki ayçiçeği üreticilerini ziyaret ederek tarlada çalışmalarını yakından takip etti.

Gündem

Edirne’de kurak geçen kış döneminin ardından son haftalarda etkili olan yağışlar, çiftçileri sevindirirken, kuraklıkla karşı karşıya kalan Meriç Nehri’ne de...