Destek Haberleri

Destek haberleri ve güncel Destek gelişmeleri, Destek ile ilgili tüm video, Destek fotoğrafları ve Destek haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi, Kırklareli Anadolu Lisesi Kan Bağışı Kulübü öğrencilerinin öncülüğünde düzenlenen kan bağışı etkinliğine destek veriyor.

Dünya

Danimarka ve Finlandiyalı üniversite öğrencileri kampüslere çadır kurup, Filistin’e destek gösterisi düzenledi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, yetiştiricilere destek ödemelerini duyurdu.

Gündem

Kırklareli İHH, İsrail'in Filistin üzerinde uyguladığı zulmü duyurmak ve kamuoyunu bilinçlendirmek amacıyla Kırklareli saat meydanı önünde bir basın açıklaması düzenledi.

Ekonomi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) Eskişehir Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Dr. Güliz Ünal, "Bugüne kadar ilimizde kırsal kalkınma için...

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-13 takımı oyuncularından Eymen Çil'in babası Caner Çil, kulübün top ihtiyacını karşılayarak destek oldu.

Gündem

Lüleburgaz'da, Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği (SODAM) tarafından düzenlenen okuma yazma kursları, katılımcıların eğitimine destek olmaya devam ediyor.

Gündem

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetimi, Ramazan Bayramı öncesinde ihtiyaç sahiplerine destek oluyor.

Eğitim

Lüleburgaz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde öğrencilere yönelik önemli bir destek çalışması gerçekleştirildi.

Gündem

Lüleburgaz Lisesi Değerler Eğitim Kulübü, öğrencilerin ve okul personelinin katkılarıyla düzenlediği Ramazan Kolisi Etkinliği ile ihtiyaç sahibi ailelere destek oldu.

Gündem

Kırklareli Engelli Hakları Derneği Başkanı Ercan Dinkler, engelli kardeşler için yapılan çalışmaları sürdürüyor.

Spor

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta Kırklarelispor ile Bucaspor 1928 arasındaki maçı tribünden izleyerek takıma tam...