Eğitim Haberleri

Eğitim haberleri ve güncel Eğitim gelişmeleri, Eğitim ile ilgili tüm video, Eğitim fotoğrafları ve Eğitim haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Hürriyetçi Eğitim Sen Kırklareli İl Başkanı Fatih Çodar, ülke genelinde Cuma günü iş bırakma eylemi yapacaklarını duyurdu.

Eğitim

"Eğitim öğretim kademesinin başlangıç sınıflarının yeni müfredatın uygulanmaya başlayacağı sınıflar olarak belirledik"

Eğitim

Trafik Haftası etkinlikleri kapsamında, Çakıllı Beldesi İlköğretim Okulu'nda öğrencilere yönelik genel trafik semineri düzenlendi.

Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü, KKKA hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla öğrencilere eğitim verdi.

Gündem

BAKUT Kırklareli İl Temsilciliği, AFAD İşbirliğiyle deprem arama kurtarma eğitimini başarıyla gerçekleştirdi.

Eğitim

Bahçeşehir Koleji Kırklareli Kampüsü, öğrencilerine analitik düşünme becerileri kazandırmak için özel bir program düzenledi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, "Kadın Çiftçi Akademisi Projesi" kapsamında kadın çiftçilere finansal okur yazarlık eğitimi verdi.

Gündem

Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, 'Çiftçi Eğitim İhtiyaç Analizi' için Vize İlçesi'nde anket çalışmaları gerçekleştirdi.

Eğitim

Şehit Rüstem Resul Perçin Özel Eğitim Meslek Okulu, Ortaokullarda Rehberlik öğretmenlerine özel tanıtım etkinliği gerçekleştirdi

Asayiş

Kırklareli'nin Babaeski ilçesine bağlı Sinanlı köyünde Trafik Dedektifleri projesi çerçevesinde öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Gündem

TEMA Vakfı Yeni Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman, TEMA Vakfı Doğa Eğitimleri ve Projelerine katılan öğretmenlere teşekkür sertifikalarını takdim etti.

Eğitim

Pınarhisar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, Ailemle Okuyorum Projesi Nisan Ayı Toplantısını gerçekleştirdi.