Ekici Haberleri

Ekici haberleri ve güncel Ekici gelişmeleri, Ekici ile ilgili tüm video, Ekici fotoğrafları ve Ekici haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut ve Vali Birol Ekici, Kemal Yamaner'in cenazesine katılarak ailesine başsağlığı diledi.

Spor

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Pınarhisar Atatürk Ortaokulu Küçük Erkekler Floor Curling Takımının Türkiye Şampiyonluğunu kutladı.

Gündem

Kırklareli Istranca Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde tarım alanında önemli adım atılarak yeni fideler toprakla buluşturuldu.

Gündem

Vali Birol Ekici'nin başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, kamu hizmetlerinin etkinliği ve verimliliği için İdare birliği içinde yürütülecek iş ve işlemler ele...

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Hıdırellez Kültür ve Bahar Bayramı'nda milletimizin birlik ve beraberliğini vurgulayarak, kültürel mirasımızın korunmasının önemine dikkat çekti.

Spor

Kırklareli Gençlik Spor Kulübü sporcusu Yahya Vural Kaya, Türkiye Yüzme Birinciliği Müsabakasında Türkiye şampiyonu olarak büyük bir zafer kazandı.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Ali Karagöz'ü ağırladı. Eğitim alanında iş birliği ve bilgi paylaşımı...

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Karayolu Güvenliği ve Trafik Haftası dolayısıyla önemli mesajlarını paylaştı.

Gündem

Üsküp Beldesi’nde vefat eden Fikriye İspay, Gündoğdu Mahalle Camii’nde son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Karahıdır Mahallesindeki Orhun ailesini ziyaret ederek isteklerini dinledi.

Spor

Tevfik Fikret Ortaokulu öğrencisi Yaşar Eriş, Ankara'da düzenlenen Okul Sporları Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonasında büyük başarı elde etti.