Esnaf Haberleri

Esnaf haberleri ve güncel Esnaf gelişmeleri, Esnaf ile ilgili tüm video, Esnaf fotoğrafları ve Esnaf haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam ve Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, esnaf ve hemşehrilerini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Siyaset

Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları heyeti, Kırklareli esnafını ziyaret ederek yeni üye kayıtları aldı.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Cuma namazı çıkışında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek hal hatırlarını sordu.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, 1 Mayıs’ta Çarşamba pazarını ziyaret ederek, pazarcı esnafı ve vatandaşlarla buluştu

Gündem

Başta azılı düşmanı köpeklere olmak üzere caddeden geçenlere saldıran kedinin komik halleri izleyenleri güldürdü

Gündem

İlçe esnaflarından Ahmet Filibeli ve Sedat Filibeli, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu’nu ağırladı.

Gündem

Belediye Başkanı İhsan Talay, Pınarhisar'daki esnafları ve hemşehrilerini ziyaret ederek, samimi bir görüşme gerçekleştirdi.

Gündem

Kırklareli Malatyalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yöneticisi İsmail Karagöz, yeni sanayi sitesinde esnafla buluştu.

Gündem

Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp, ilçe pazarını ziyaret ederek hem halkı dinledi hem de esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulundu.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, günü Küçük Sanayi Sitesi'ni ziyaret ederek başladı. Yamaner, esnafı dinleyerek sorunlarını yerinde gözlemledi.

Gündem

Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay, teşekkür ziyareti ve Arefe günü dolayısıyla esnafla bir araya geldi.