Gazze Haberleri

gazze haberleri ve güncel gazze gelişmeleri, gazze ile ilgili tüm video, gazze fotoğrafları ve gazze haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Sağlık

Edirne'de Eczacılık Günü dolayısıyla tören düzenlendi.

Dünya

İsrail’in Gazze Şeridi’ne 7 Ekim’de başlattığı saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 971’e, yaralananların sayısı 78 bin 641’e yükseldi.

Dünya

ABD Ulusal Güvenlik Konseyi Stratejik İletişim Koordinatörü John Kirby, İsrail ile Hamas arasındaki esir takası ve Gazze Şeridi’nde ateşkes müzakerelerindeki...

Dünya

Biden, ABD bombalarının Gazze’de sivillerin öldürülmesinde kullanıldığını kabul etti

Dünya

İsrail'in dün Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah Sınır Kapısı'nın Filistin tarafını ele geçirerek geçişleri kapatması, tedavi görmek için Mısır'a gitmeyi bekleyen...

Gündem

Kırklareli Üniversitesi'nde bir araya gelen AGD Kırklareli Şube Üniversite Komisyonu ve okul kulüpleri, Gazze'deki zulme dikkat çekmek amacıyla çadır nöbeti...

Gündem

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde üniversite öğrencileri İsrail’in saldırısı altındaki Gazze için çadırlı eylem başlattı.

Dünya

Hollanda’daki Amsterdam Üniversitesi'ndeki Filistin’e destek gösterilerine düzenlenen polis baskınında 125 kişi gözaltına alındı.

Dünya

Danimarka ve Finlandiyalı üniversite öğrencileri kampüslere çadır kurup, Filistin’e destek gösterisi düzenledi.

Dünya

İsrail’in 203 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze Şeridi’nde hayatını kaybedenlerin sayısı 34 bin 356’ya, yaralıların sayısı ise 77 bin 368’e yükseldi.

Gündem

Edirne'de Trakya Üniversitesi öğrencileri tarafından İsrail'in Gazze'yi işgalini kınamak amacıyla “Gazze İçin Ses Ol” isimli protesto gerçekleştirildi.

Dünya

Gazze Şeridi’nde İsrail’in saldırıları nedeniyle yerlerinden edilen Filistinli çocuklar, çadırlarda gönüllü hocalardan hafızlık dersi alıyor.