Gösteri Haberleri

gösteri haberleri ve güncel gösteri gelişmeleri, gösteri ile ilgili tüm video, gösteri fotoğrafları ve gösteri haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Belediye Başkanı Ercan Özalp, Vize Anaokulu öğrencilerinin düzenlediği yılsonu gösterisine katılarak öğretmen ve öğrencilere destek oldu.

Dünya

Hollanda’daki Amsterdam Üniversitesi'ndeki Filistin’e destek gösterilerine düzenlenen polis baskınında 125 kişi gözaltına alındı.

Dünya

ABD’deki Columbia Üniversitesi'nde başlayan ve kısa sürede dünyanın pek çok üniversitesine yayılarak devam eden üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterileri Küba’ya sıçradı.

Gündem

Çanakkale Kara Savaşları’nın 109’uncu yıldönümü anma programları, Şehitler Abidesi'nde SOLOTÜRK gösterisiyle son buldu.

Gündem

Doğa Koleji Lüleburgaz kampüsünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, okulun konferans salonunda coşkuyla kutlandı.

Kültür Sanat

Edirne'nin en işlek noktalarından birisi olan Saraçlar Caddesi'nde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenen Balkan Çocuk Şenliği'nde...

Kültür Sanat

Özel Pembe Mavi Anaokulu öğrencileri, 23 Nisan'da unutulmaz bir gösteriyle büyüledi. Miniklerin enerjisi ve coşkusu izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Asayiş

Edirne’de bir araya gelen Trakya’daki modifiyeli otomobilseverlerin gösterisi sırasında bir vatandaş canını hiçe sayarak drift atan otomobilin üzerine atladı, yürekleri...

Kültür Sanat

Tekirdağ’da Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yelken ve İhtisas Kulübü'nde yelkenciler ve römorkörler Marmara Denizi açıklarında gösteri yaptı.