Hastane Haberleri

hastane haberleri ve güncel hastane gelişmeleri, hastane ile ilgili tüm video, hastane fotoğrafları ve hastane haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Asayiş

Edirne’nin Keşan ilçesinde, bir apartmanın 3. katından düşen Cihat Tolga Pektaş, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Asayiş

Zonguldak’ta yük treninin çarptığı 89 yaşındaki Şükran Bayhan hayatını kaybetti.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, Babaeski Devlet Hastanesi Göğüs Hastalıkları Bölümü'ne 20 adet nebulizatör bağışladı.

Asayiş

5 ay önce okuldan atılan öğrenci tarafından, 5 yerinden vurularak ağır yaralanan okul müdürü hastaneye kaldırıldı

Sağlık

Kırklareli İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem Cerit başkanlığında sağlık hizmetlerinin değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Sağlık

Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Dünya Astım Günü'nde astım hastalığına dikkat çekmek ve bilinç oluşturmak amacıyla hastane içinde bilgilendirme standı...

Sağlık

İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi doktorları, kabızlık şikayeti ile başvuran 57 yaşındaki Cengiz Deligül'ün karaciğerindeki tehlikeli kitle yenilikçi bir...

Sağlık

Türkiye Sağlıkta Kalite Sistemi çerçevesinde düzenlenen sağlıkta kalite değerlendirmeleri, 20-24 Mayıs’ta ilimiz hastanelerinde gerçekleştirilecek.

Asayiş

Edirne'deki Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde çıkan çatı katı yangınına Babaeski İtfaiyesi hızlı müdahale etti.

Sağlık

Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde belirsiz bir nedenle yangın çıktı. Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi sağlık ekibi yardıma koştu.

Asayiş

Edirne Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin çatı katında çıkan yangın kısa sürede büyürken, hastalar tahliye ediliyor.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, iş kazası geçiren çalışan Ercan Yılmaz'ı hastanede ziyaret etti, sağlık durumunu yakından takip ediyor.