Iftar Haberleri

iftar haberleri ve güncel iftar gelişmeleri, iftar ile ilgili tüm video, iftar fotoğrafları ve iftar haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Siyaset

CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay tarafından düzenlenen iftar programına katıldı.

Gündem

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan-ı Şerif'in iftar programı düzenledi.

Gündem

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı üyeleri, Sakızköy Muhtarlığının düzenlediği iftar programına katılarak muhtar ve hemşehrilerle bir araya geldi.

Gündem

Evrensekiz Belediye Başkanı Birol Özbay, Arefe akşamı düzenleyeceği iftar yemeğine tüm belde halkını ve sevenlerini davet etti.

Gündem

Edirne Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Ramazan-ı Şerif'in 28. gününde Edirne ve Kırklareli illerinde bulunan vatandaşları bir araya getirerek iftar programı düzenledi.

Gündem

Babaeski Belediye Başkanı Fırat Yayla, seçim sürecinde desteklerini esirgemeyen gençlerle iftar sonrası bir araya geldi ve teşekkürlerini iletti.

Gündem

Demirköy İlçe Müftülüğüne bağlı Limanköy Hatice Namlı kursu Hocası Semiha Ulaş ve öğrencilerinin organize ettiği iftar programı, yüksek katılımla gerçekleşti.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Pınarhisar ilçesinin Kurudere Köyü'nde düzenlenen iftar programına katılım sağladı.

Gündem

Belediye Başkanı İhsan Talay, Karadenizliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği iftar programına katılım sağlayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Ceylanköy Muhtarlığı tarafından düzenlenen iftar programına katılım sağladı.

Siyaset

Kırklareli’nın Lüleburgaz ilçesine bağlı Çengelli köyünde yeniden seçilen Muhtar Rahim Cumalı köy meydanında iftar programı düzenledi.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Çengelli Köyü’nde düzenlenen iftar programına katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.