Kırklareli’nde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlar, sağlıklı ve hafif bir ara öğün olarak kayısıyı tercih ediyor.
Tazesinin kilosu pazar ve marketlerde 100 liradan satılan kayısının kurusu, şarküteri, kuruyemişçi, pazar, market ve internet alışveriş sitelerinde bin lirayı...
Türkiye'de sofralık kayısının yüzde 90'ının üretildiği Mersin'in Mut ilçesinde zirai don yaklaşık yüzde 30 kayıpla hafif atlatıldı.
Kırklareli’nde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlar, sağlıklı ve hafif bir ara öğün olarak kayısıyı tercih ediyor.
Tazesinin kilosu pazar ve marketlerde 100 liradan satılan kayısının kurusu, şarküteri, kuruyemişçi, pazar, market ve internet alışveriş sitelerinde bin lirayı...
Türkiye'de sofralık kayısının yüzde 90'ının üretildiği Mersin'in Mut ilçesinde zirai don yaklaşık yüzde 30 kayıpla hafif atlatıldı.
Kırklareli’nde yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte vatandaşlar, sağlıklı ve hafif bir ara öğün olarak kayısıyı tercih ediyor.
Tazesinin kilosu pazar ve marketlerde 100 liradan satılan kayısının kurusu, şarküteri, kuruyemişçi, pazar, market ve internet alışveriş sitelerinde bin lirayı...
Türkiye'de sofralık kayısının yüzde 90'ının üretildiği Mersin'in Mut ilçesinde zirai don yaklaşık yüzde 30 kayıpla hafif atlatıldı.