Kaymakam Haberleri

Kaymakam haberleri ve güncel Kaymakam gelişmeleri, Kaymakam ile ilgili tüm video, Kaymakam fotoğrafları ve Kaymakam haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kaymakam Çanakcıoğlu, Engelliler Haftası kapsamında Kırklareli Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi'ni ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Gündem

Babaeski'de 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü coşkulu bir etkinlikle kutlandı. Kaymakam ve çiftçiler bir araya gelerek tarımın önemini vurguladı.

Eğitim

8 Kasım Ortaokulu'nun öncülüğünde gerçekleşen etkinlikte sergilenen projeler ve yapılan çalışmalar, dijital vatandaşlık becerilerinin önemini bir kez daha gözler önüne...

Spor

Hentbol Minik Erkekler İl Finalinde zafer kazanan Lüleburgaz G7 Spor Kulübü, Kaymakam Salih Yüce'yi makamında ziyaret etti.

Gündem

Demirköy Anadolu Lisesi'nde yenilenen kütüphane ilçe protokolünün de katılımıyla Merhum Kemal Şenay'ın adıyla açıldı.

Gündem

Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’ü ziyaret etti.

Gündem

Lüleburgaz Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Var, Kaymakam Salih Yüce'yi makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Kültür Sanat

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Vize’nin Şairleri” projesinin son kitabı olan "Vize’nin Şairleri 3" ün imza günü gerçekleştirildi.

Gündem

Vize Kaymakamı Sedat Özdemir, Kıyıköy'de düzenlenen toplantıda turizm amaçlı sportif faaliyetlerin kurulması konusunda görüş alışverişinde bulundu.

Gündem

Belediye Başkanı seçilen Recep Gün, Demirköy Kaymakamı Ertuğrul Bayram’a ziyarette bulundu.

Gündem

Kırklareli TSO Başkanı Soner Ilık, Havsa ilçesinde görevi sona eren Kaymakam İsmail Hakkı Batı için düzenlenen veda yemeğinde yer aldı.

Gündem

İlçe esnaflarından Ahmet Filibeli ve Sedat Filibeli, Babaeski Kaymakamı Şenol Levent Elmacıoğlu’nu ağırladı.