Kırklareli Belediyesi Haberleri

Kırklareli Belediyesi haberleri ve güncel Kırklareli Belediyesi gelişmeleri, Kırklareli Belediyesi ile ilgili tüm video, Kırklareli Belediyesi fotoğrafları ve Kırklareli Belediyesi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Belediyesi, Scala Parkı’ın ardından Dingiloğlu, Yayla ve Sabahattin Ali Parkları İçin çalışmalara başladı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi, Geçici Hayvan Bakımevi'nin ziyaret saatlerini Pazartesi gününden itibaren her gün 14.00 - 15.00 saatleri arasında düzenleyeceğini açıkladı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi, boş arazilerde temizlik ve düzenleme çalışmalarını aralıksız sürdürürken, şantiye bölgesinde de çeşitli düzenlemeler yapıyor.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, şehrin işlek noktalarında denetim gerçekleştirdi, esnaflarla buluştu ve taleplerini dinledi.

Gündem

Kırklareli Belediyesi'nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin daha temiz ve yaşanabilir olması için yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bitki bakımı, ağaç budaması gibi işlemler için aktif saha çalışmalarını sürdürüyor.

Gündem

Kırklareli Belediyesi'nin mobil ikram aracı, Trakya Karate Turnuvası'nda sporculara ve misafirlere hizmet vererek büyük beğeni topladı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Afet İşleri Müdürlüğü, afetlere karşı önlem almak için kurum ve kuruluş temsilcilerini bir araya getirdi.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Belediyesi’nin 7 Mayıs 2024 tarihi itibariyle toplam borcunu açıkladı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, şehir genelinde yeni oyun parkları kurulumu ve bakım-onarım çalışmalarına hız verdi.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, İstasyon Mahallesi'nde gerçekleştirdiği parke taşı uygulamasında sona yaklaştı.

Gündem

Kırklareli Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun yağışların öncesinde ve sonrasında mazgalları temizleyerek, yeni yağışlara hazırlık yapıyor.