Kırklareli Üniversitesi Haberleri

Kırklareli Üniversitesi haberleri ve güncel Kırklareli Üniversitesi gelişmeleri, Kırklareli Üniversitesi ile ilgili tüm video, Kırklareli Üniversitesi fotoğrafları ve Kırklareli Üniversitesi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenen ödül törenine katılarak, öğrencilerin başarılarını kutladı.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi Pınarhisar Meslek Yüksekokulu’nda Ali Çakır’ın fotoğraflarından oluşan sergi düzenlendi.

Eğitim

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu, Toyota'nın lojistik uzmanlarını konuk ederek lojistik operasyonlarının detaylarını inceledi.

Özel Haber

Öğlen saatlerinden itibaren Kırklareli merkez ve çevresinde etkili olan yağmur, çevre ilçeleri daha yoğun etkiledi.

Eğitim

Şemseddin Sami Öğrenci Yurdu'nda gerçekleştirilen Gençlik Konferansında Prof. Dr. Ahmet Çapku, gençlere hayatın anlamını ve bir gaye edinmenin önemini anlattı.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi'nde bir araya gelen AGD Kırklareli Şube Üniversite Komisyonu ve okul kulüpleri, Gazze'deki zulme dikkat çekmek amacıyla çadır nöbeti...

Kültür Sanat

Babaeski Cumhuriyet İlkokulu, "Cumhuriyetimizin 100. Yılı Çocuk Şenliği" etkinliğine ev sahipliği yaptı.

Eğitim

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde düzenlenecek 5 haftalık Hüsn-i Hat Atölyesi, 07 Mayıs - 04 Haziran 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gündem

Kırklareli İl Müftülüğü ve TDV Kırklareli Genç Komisyonu, üniversite öğrencilerine sınav haftasında çorba ikramında bulundu.

Gündem

Kırklareli Üniversitesi heyeti, göreve seçilen İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem'i makamında ziyaret etti.

Kültür Sanat

Turizm Haftası kutlamaları kapsamında Kıyıköy sahilinde Taş Denge Sanatı Etkinliği gerçekleştirildi.

Spor

Kırklareli Üniversiteli Genç Fenerbahçeliler, Fenerbahçe-Olympiakos maçına hem tribünden hem de ekran karşısından destek verdi.