Kitap Haberleri

kitap haberleri ve güncel kitap gelişmeleri, kitap ile ilgili tüm video, kitap fotoğrafları ve kitap haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Eğitim

Atatürk Anaokulu öğrencileri, Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'ne keyifli bir gezi düzenledi. Masal okuma ve kitap çizme etkinliğiyle öğrencilerin edebiyatla buluşması...

Kültür Sanat

Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “Vize’nin Şairleri” projesinin son kitabı olan "Vize’nin Şairleri 3" ün imza günü gerçekleştirildi.

Kültür Sanat

Vizeli genç şairler, Vizenin Şairleri kitaplarını imzalıyor! Vize Kapalı Spor Salonu'nda başlayan etkinlik, okurlarıyla buluşuyor.

Eğitim

Kırklareli İmam Hatip Ortaokulu, kitap okuma sınavlarında başarılı olan öğrencilere ödül olarak yemek ısmarladı.

Kültür Sanat

Yazar Mine Pöge, eğlenceli serüveni 'Barbunya Prensesi' ile Sahne Teşrif'te! 27 Nisan'da saat 16:00'da buluşmak için sabırsızlanıyor.

Magazin

Wellness ve Yoga Eğitmeni Ece Vahapoğlu; anne olduktan sonra yazdığı yeni çocuk hikâye kitapları ile aileleri spora ve sağlığa teşvik...

Gündem

Vize Atatürk Ortaokulu Öğrencileri TEMA projesi kapsamında toprak gözlemi yaptı.

Eğitim

İl Milli Eğitim Müdürü Özefsun, "Vizenin Şairleri Projesi" ekibini ağırladı.

Gündem

Vize Atatürk Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri, "Vize'nin Şairleri 3" kitabının tanıtımı için Belediye Başkanı Ercan Özalp’i ziyaret etti.

Kültür Sanat

Mine Pöge'nin "Barbunya Prensesi" kitabı, Sahne Teşrif'te eğlenceli bir serüvene dönüşüyor. 27 Nisan'da, saat 16:00'da buluşmak için rezervasyonunuzu yapmayı unutmayın.

Eğitim

TOBB Anadolu Lisesi Türk Dili ve Edebiyatı öğretmeni Nurşan Bircan, bayram tatilinde kaliteli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla kitap hediye etti.

Gündem

Kırklareli İl Halk Kütüphanesi'nde kitap okuma ve çeşitli aktivitelerle zaman geçirme geleneğini benimseyen Özdemir ailesi, kütüphanenin en aktif kullanıcılarından biri...