Kızılay Haberleri

Kızılay haberleri ve güncel Kızılay gelişmeleri, Kızılay ile ilgili tüm video, Kızılay fotoğrafları ve Kızılay haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç, SAP eğitimi ve desteği için gelen ekibi misafir etmekten memnuniyet duyduklarını ifade...

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Derya Bulut’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi, Kırklareli Anadolu Lisesi Kan Bağışı Kulübü öğrencilerinin öncülüğünde düzenlenen kan bağışı etkinliğine destek veriyor.

Gündem

Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürü Hilal Liliyar Özefsun, Kızılay Kadın Teşkilatı üyelerini makamında ağırladı.

Gündem

Başkan Göç, Türkiye 2.'lik Ödülü ve Teşekkür Beraati'nin alınmasında katkıları olan il merkezi personeliyle mutluluğu paylaştı.

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç, Trafik ve İlk Yardım Haftası'nda temel ilk yardım bilgisinin hayati önemini vurguladı.

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi, genç gönüllülerin katılımıyla Şehitler Haftası'nda şehitlerimizin anıtlarını temizleyerek minnet ve şükranlarını ifade etti.

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Volkan Göç, 2023 Şube Performanslarında Kırklareli’nin Türkiye 2.'si olduğunu duyurdu.

Gündem

Ertelenen Kızılay Çocuk Festivali'ni yoğun katılımla gerçekleştirdi. Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar bayramlarını eğlenceli bir şekilde kutladı.

Gündem

Türk Kızılay Kırklareli İl Merkezi Başkanı Göç, hava şartları nedeniyle ertelenen Çocuk Festivali'nin bugün Millet Bahçesi'nde gerçekleşeceğini duyurdu.

Gündem

Kırklareli'nde Türk Kızılay Çocuk Festivali, 23 Nisan 2024'te Millet Bahçesi'nde renkli etkinliklerle çocukları bekliyor.

Siyaset

AK Parti Lüleburgaz İlçe Teşkilatı, Kızılay standında kan bağışı yaparak toplumsal dayanışmayı ve insani yardımları destekledi.