Kovankaya Haberleri

Kovankaya haberleri ve güncel Kovankaya gelişmeleri, Kovankaya ile ilgili tüm video, Kovankaya fotoğrafları ve Kovankaya haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

İğneada Belediye Başkanı Altuğ Erdem, Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya ve eşi Şeyma Kovankaya ile Prof. Dr. Rengin Ak’ı ağırladı.

Gündem

Belediye Başkanı İlhan Arı, AK Parti Kırklareli teşkilatı ve İnece halkıyla birlikte Dokuzhöyük köyündeki yağmur duasında buluştu.

Gündem

Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, yenilenen İnci Börek Unlu Mamülleri işletmesinin ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gündem

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, Ravzanur ve Tufan çiftinin nikah törenine katılarak, mutluluklar diledi.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, haftalık olağan Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdiklerini duyurdu.

Gündem

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, Refiye ve Aytekin çiftinin düğün törenine katılarak nikah akdine şahitlik etti.

Siyaset

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş başkanlığında düzenlenen toplantıda seçim süreci değerlendirildi.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, yoğun katılımla gerçekleşen iftar buluşmasında esnafa ve vatandaşlara teşekkür etti.

Siyaset

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, Kavaklı Seçim İrtibat Ofisi'nde Belediye Başkan Adayı ve teşkilat üyeleriyle bir araya...

Siyaset

AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, düzenlenen hane iftarlarında katılımcılara teşekkür etti.