Kurs Haberleri

Kurs haberleri ve güncel Kurs gelişmeleri, Kurs ile ilgili tüm video, Kurs fotoğrafları ve Kurs haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, Türk İşaret Dili kursu kayıtlarını almaya başladı! Hafta içi her akşam Hamdi Helvacıoğlu İlkokulu'nda gerçekleştirilecek olan...

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi'nde İngilizce A1 Seviyesi Kursu başlıyor. Hafta içi Kocahıdır MTAL'de, kayıt için şahsen veya online başvuru yapabilirsiniz.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi, yabancılar için Türkçe Seviye A1 kurs kayıtlarını başlattı. Merkez yetkilileri tarafından kurs detayları hakkında bilgi verildi.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi bünyesinde Bilgisayar İşletmenliği Kursu açılıyor. Merkez kurs kayıtları hakkında bilgi verdi.

Eğitim

Lüleburgaz Sodam'ın makrome kursu için son başvuru tarihi yaklaşıyor! Çarşamba sabahına kadar başvurunuzu yapmayı unutmayın.

Eğitim

Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi'nde Usta Öğretici Yaşar Saltık öncülüğünde verilen Edirnekari kursunda acemi ellerden usta eserler ortaya çıkıyor.

Gündem

Lüleburgaz SODAM'ın kuaför kursu yoğun çalışmaların ardından bayram sonrası kutlamasıyla taçlandı.

Gündem

Lüleburgaz’da düzenlenen Tıbbi ve Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu’’nu başarıyla tamamlayan kursiyerler belgelerini aldı.

Gündem

Trakya Veteriner Hekimler Odası'nın düzenlediği "Embriyo Transferi ve Üretimi Kursu", Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nün koordinasyonunda başladı.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitim Merkezi’nde yeni bir kurs açılıyor. Merkez, yetkilileri sosyal medya üzerinden detayları ve merak edilenleri açıkladı.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi, yabancı dil öğrenmek isteyenler için Fransızca A1 Seviyesi kursu kayıtlarını açtı.

Eğitim

Kırklareli Halk Eğitimi Merkezi, arıcılık kursu için kayıtların başladığını duyurdu.