Lüleburgaz Atletik Haberleri

Lüleburgaz Atletik haberleri ve güncel Lüleburgaz Atletik gelişmeleri, Lüleburgaz Atletik ile ilgili tüm video, Lüleburgaz Atletik fotoğrafları ve Lüleburgaz Atletik haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U11 takımı, sezonun ilk maçında Yıldırımspor'u farklı skorla yenerek lige galibiyetle başladı.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Akademisi'nin yetiştirdiği oyuncular üst liglerde başarıyla temsil ediliyor.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-13 takımı oyuncularından Eymen Çil'in babası Caner Çil, kulübün top ihtiyacını karşılayarak destek oldu.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü oyuncusu Hamza Uçak, U-15 Ligi'nde attığı 40 gol ile gol kralı oldu.

Spor

Lüleburgaz Belediyesi tarafından düzenlenen U-9 Futbol Şenliği, bugün LYFA’da başlıyor.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-13 Takımı, oynadığı ikinci maçı da kazanarak yoluna kayıpsız devam ediyor.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-11 takımının savunma oyuncusu Umut Gültekin'in doğum gününü kutlayarak, sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileklerini iletti.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-12 takımı, sezonun ilk maçında Hürriyetspor deplasmanından galibiyetle ayrılarak başarı elde etti.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü, U-15 Ligi'nde Burgazspor'u mağlup ederek başarılı performansını sürdürdü.

Spor

Lüleburgaz Atletik Futbol Kulübü'nün U-14 Takımı, Düzce'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 2. kademe müsabakalarında son 4'e kalmak için ter dökecek.

Gündem

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Dr. Murat Gerenli, Lüleburgaz Atletik Futbol Takımı'nın Türkiye Şampiyonası Finalleri'ne gitme başarısını tebrik etti.