Millet Bahçesi Haberleri

Millet Bahçesi haberleri ve güncel Millet Bahçesi gelişmeleri, Millet Bahçesi ile ilgili tüm video, Millet Bahçesi fotoğrafları ve Millet Bahçesi haberleri Kirklareli Gazetesi sitemizde


Gündem

Kırklareli İHH ve Kırklareli Genç İHH, Filistin için ses veriyor! Millet Bahçesi'nde yapılan oturma eylemiyle zulme karşı duruş sergileniyor.

Gündem

Ertelenen Kızılay Çocuk Festivali'ni yoğun katılımla gerçekleştirdi. Millet Bahçesi'nde düzenlenen etkinliklerde çocuklar bayramlarını eğlenceli bir şekilde kutladı.

Gündem

Kırklareli'nde Türk Kızılay Çocuk Festivali, 23 Nisan 2024'te Millet Bahçesi'nde renkli etkinliklerle çocukları bekliyor.

Gündem

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda Millet Bahçesi'nde gerçekleşecek olan şenliğe tüm çocukları şenliğe...

Gündem

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Millet Bahçesi'ni gezerek, vatandaşlarla sohbet edip isteklerini dinledi.

Özel Haber

Kırklareli'nin akşam serinliğinde vatandaşlar Millet Bahçesi'nde yürüyerek hoş bir vakit geçiriyorlar.

Özel Haber

Millet Bahçesinde bulunan bisiklet ve motor park alanları sürücülerin işini kolaylaştırıyor.

Özel Haber

Baharın gelmesiyle birlikte sokaklara çıkan vatandaşlar, Millet Bahçesi'nde ayrılan özel yürüyüş alanlarında keyifli yürüyüşler yapıyorlar.

Özel Haber

30 Mart Dünya Parkta Yürüyüşe Çıkma Günü kapsamında Kırklarelili vatandaşlar, Millet Bahçesi'nde bulunan yürüyüş alanını tercih etti.

Özel Haber

Kentin önemli dinlenme ve yeşil alanlarından biri olan Millet Bahçesi'nde yaşanan çöp sorunu, vatandaşları endişelendiriyor.

Özel Haber

Millet Bahçesi, Kırklareli’nde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşların vazgeçilmez adresi haline geliyor.

Siyaset

Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker, Kırklarelililerle güneşli havada futbol oynadı ve sohbet etti.